Frietactie

Vereniging Bergeijkse boeren kondigt “Frietactie 2023” aan op 30 september!

Er is weer nieuwe oogst van heel veel producten, vers van het land. Rechtstreeks van de boer of teler, en op 30 september eenmalig te koop voor een voordelige prijs. En je steunt direct de Bergeijkse boeren met je aankoop. Lees hieronder hoe je kunt bestellen en afhalen, of bestel direct op www.bergeijkseboeren.nl/bestellen !

Als vereniging Bergeijkse boeren vinden wij dat goed, vers, duurzaam en gezond basisvoedsel beschikbaar moet blijven voor iedereen. Wij hopen dat jullie ook dit jaar onze boeren willen steunen in deze missie door massaal onze heerlijke verse friet te bestellen!! Behalve verse friet hebben we ook postelgras (extra fijngesneden verse frietjes), allround aardappelen, uien, appels, peren en eieren in het assortiment.

Prijzen:

 • Verse friet* zak van 1,5 kg: 2,25 euro
 • Verse friet* zak van 5 kg: 6 euro
 • Postelgras* zak van 1 kg: 2,50 euro
 • Allround aardappelen zak 15 kg: 10 euro
 • Uien zak van 15 kg: 12,50 euro
 • Eieren doosje van 10 stuks: 2 euro
 • Gala appels zak van 1 kg: 2,50 euro
 • Gala appels zak van 5 kg: 10 euro
 • Elstar appels zak van 1 kg: 2,50 euro
 • Elstar appels zak van 5 kg: 10 euro
 • Conference peren zak van 1 kg: 2,50 euro
 • Conference peren zak van 5 kg: 10 euro

* Klik hieronder om de flyer te downloaden voor bereidingswijze en tips.

❄️Let op, als je niet alle friet gelijk wilt opeten en wilt invriezen, dien je de verse friet eerst voor te bakken volgens de aanwijzingen. Daarna is de friet prima in te vriezen om op een later moment van te genieten.

Bestellen kan vanaf nu tot en met zaterdag 23 september a.s.. Via www.bergeijkseboeren.nl/bestellen plaats je je bestelling. (Tip als je dit met je telefoon doet, draai het scherm naar “liggend”.) Vul je volledige naam, emailadres en telefoonnummer in, en het aantal zakken of doosjes dat je wilt bestellen van een product. Wij ontvangen jouw bestelling dan automatisch. Wanneer wij de bestelling gecontroleerd hebben ontvang je een mail met een bestelnummer en het totaalbedrag. Dit kan enkele dagen duren. Met deze bevestigingsmail kun je op zaterdag 30 september je bestelling komen ophalen.

Ophalen van je bestelling gebeurt op zaterdag 30 september tussen 13:00 en 15:30 aan de Waterlaat 31 in Bergeijk op het terrein van vruchtboomkwekerij van Montfort. We werken net als andere jaren met een drive-tru zodat je vliegensvlug weer onderweg naar huis kunt met al je verse boodschappen!

De betaling gebeurt contant en gepast bij afhaling. Tevens ontvang je een flyer met het recept voor de bereiding van de verse friet. Aan de achterkant van deze flyer vind je als bonus alle adresjes in gemeente Bergeijk waar je nog meer heerlijke versproducten kunt kopen rechtstreeks van de boer. Zo kun je ook op een later moment genieten van lokaal geproduceerd en (h)eerlijk voedsel.

Dus aarzel niet, bestel snel en tot ziens op zaterdag 30 september! Groetjes van de Bergeijkse boeren.

-