04-04-2020 Pick-up point friet

Wij zijn erg dankbaar dat het goed is verlopen vandaag en vinden het bijzonder leuk dat jullie je foto’s delen van de gebakken frietjes! 🙏

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die ons vandaag geholpen hebben. Als Max Verstappen nog ooit een team zoekt voor de pitstop zit hier talent! 🏎🏁 Ongelooflijk bedankt allemaal!!

Ook Jansen verhuur bedankt voor de dranghekken en pinautomaat, de KPJ voor hun bonnenkokers en natuurlijk de héle familie van Poppel voor het beschikbaar stellen van hun locatie, materieel en helpende handen!

Het enige dat vervelend voelt is het enorme aantal mensen waaraan wij nee hebben moeten verkopen. We zijn sinds woensdagavond van onze verwachting- een paar honderd kg frietjes verkopen, razendsnel opgeschaald naar een paar duizend kg frietjes. En dit hadden er zomaar tienduizend kunnen worden als we niet voortijdig noodgedwongen een bestelstop hadden ingevoerd.

Het aller- aller- belangrijkste voor ons was om deze dag de veiligheid van onze vrijwilligers en klanten te kunnen garanderen. Wij durfden het niet aan om een grotere toestroom van mensen te krijgen en hopen op uw begrip. #staysafe

Met de pickup point hebben mensen kennis kunnen maken met hoe lekker verse frietjes rechtstreeks van de boer zijn. De meest gestelde vraag: “volgende week weer!?”

Eerlijk: wij zullen de komende week gaan evalueren óf en in welke vorm en voorwaarden we meer friet of andere verse producten recht van het boerenerf bij u kunnen krijgen. Het succes smaakt naar meer en verdient een vervolg, maar dan zal ook het proces achter de schermen moeten worden geoptimaliseerd. Wij zijn tenslotte allemaal boer en onze bedrijven draaien 24/7 door.

Wij gaan nu met de beentjes omhoog met een lekker pilsje erbij