11-5-2020 De Hooihuiskes zijn weer geopend!

De Hooihuiskes zijn geopend! Zie www.hooihuiskes.nl voor de locaties, fietsroutes en overige informatie. Of bekijkt u de google maps kaart van Bergeijkse boeren met versproducten. Hier is een laag aan toegevoegd (blauwe ballonnetjes) waar de Hooihuiskes zijn te vinden:
https://www.google.com/maps/d/edit…

Zoekt u een plek om even uit te rusten tijdens uw fietstocht, kunt u bij de picknickbank op onze boerderijen terecht. Eten of drinken brengt u zelf mee. In het hooihuiske kunt u een korte informatieve film bekijken over de boerderij die u bezoekt. Een oplaadpunt voor de elektrische fiets is aanwezig.

I.v.m. corona zijn we dit jaar niet 1 april maar per vandaag 11 mei geopend. Omdat het bezoeken van een hooihuiske bij uitstek een activiteit is die met het eigen gezin wordt ondernomen, kan dit op een veilige manier. Wij verzoeken u aan de regels van het RIVM te houden, zie bijgevoegde foto met onze huisregels.

Er doen verschillende type bedrijven mee: van varkenshouderij tot vruchtboomkwekerij, van melkveehouderij tot loonbedrijf, van akkerbouw tot boerderijcamping.

‘De hooihuiskes’ is een initiatief van ZLTO Bergeijk.